Companii

Cosmorom a lansat SmartTel SMS

26.02.2001, 00:00 20



Cosmorom continua sa-si diversifice serviciile. Astfel, operatorul de telefonie celulara a lansat deja serviciul SmartTel SMS, conceput pentru a asigura o legatura intre domeniul bancar si cel al telefoniei mobile.

Utilizatorii, persoane fizice sau juridice, primesc informatii referitoare la conturile pe care le detin la bancile care ofera acest serviciu:BANC POST, Banca Agricola si - in curand - RaiffaisenBANK.

Serviciul este disponibil pentru orice client Cosmorom prin simpla formare a numarului 1681 de pe telefonul celular personal.

Totodata, Cosmorom a incheiat un parteneriat cu firma Universal Card System, detinatoarea licentei serviciului SmartTel, in urma caruia se vor pune la dispozitia clientilor si informatii referitoare la cursul valutar, istoricul ultimelor tranzactii din contul personal si date de ultima ora despre soldul contului.

Mesajele SMS prin care toate aceste informatii ajung la client sunt strict confidentiale, fiind trimise doar catre cel care semneaza contractul de solicitare a serviciului SmartTel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO