Companii

Cumpărăturile din magazinele Benvenuti şi Accesorize şi din farmaciile Richter pot fi plătite şi cu tichete cadou

Cumpărăturile din magazinele Benvenuti şi Accesorize...

Autor: Cristina Roşca

11.08.2014, 18:11 917

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, reţeaua de farmacii Richter şi magazinele Accesorize au semnat parteneriate cu compania emitentă de tichete Edenred, astfel că acum clienţii îşi pot plăti  cumpărăturile folosind Tickete Cadou şi carduri Compliments.  De asemenea, compania Edenred a semnat un parteneriat cu lanţul de magazine cu preţuri mici Miniprix, lanţul de magazine devenind afiliat cardului Compliments, fiind deja afiliat programului tichetelor cadou.

În România, aceste tichete pot fi folosite în 55.000 de magazine de la nivel naţional, în timp ce cardurile cadou multi-brand Compliments pot fi utilizate în peste 4.000 de magazine, inclusiv online. Ambele produse pot fi folosite pentru achiziţia oricărui tip de produse, spre deosebire de tichetele de masă care pot fi folosite doar pentru bunuri alimentare.

În România, peste 30.000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete şi carduri emise de Edenred, printre care tichete de masă Ticket Restaurant, tichete de cadouri Ticket Cadou sau carduri de cadouri Compliments.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO