Companii

De la afaceri de 850 mil. lei şi 2.500 de angajaţi, la faliment: Administratorul judiciar al Ambient cere deschiderea procedurii falimentului. „Din punct de vedere juridic, intrarea în faliment reprezintă sfârşitul acestei companii.“

Compania creată de antreprenorul sibian Ioan Ciolan a intrat în insolvenţă în 2015, iar ulterior a început procesul de reorganizare.

Compania creată de antreprenorul sibian Ioan Ciolan a intrat în insolvenţă în 2015, iar ulterior a început procesul de reorganizare.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.01.2021, 21:45 1483

 „Compania a intrat în incapacitate de plată faţă de furnizori, iar situaţia s-a agravat din cauza pandemiei“.

Ambient, cândva unul dintre cei mai mari re­taileri de pe piaţa de bri­colaj din România, îşi aşteaptă falimentul, după ce administratorul judiciar Sibinsolv a solicitat intrarea în această procedură, potrivit datelor disponibile în Buletinul Procedurilor de Insol­venţă.

„Solicităm judecătorului sindic deschiderea procedurii falimentului, în concordanţă cu hotărârea Adunării Creditorilor“, arată sursa citată.

Cu afaceri de peste 850 de mi­lioane de lei şi peste 2.500 de angajaţi în 2008, Ambient ajunge astfel la final de drum, după mai mulţi ani în care a încercat reorganizarea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO