Companii

Dedeman a investit 10 mil. euro în cel de-al 30-lea magazin

Dedeman a investit 10 mil. euro în cel de-al 30-lea magazin

Foto Silviu Matei

Autor: Cristiana Sabau

12.09.2012, 00:00 293

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, va deschide vineri, în urma unei investiţii de 10 mil. euro, un magazin la Bistriţa, cel de-al 30-lea la nivel naţional şi al patrulea inaugurat în acest an. Potrivit reprezentanţilor companiei, magazinul are o suprafaţă de peste 12.000 de metri pătraţi, încadrându-se în categoria magazinelor de suprafaţă medie ale reţelei.

"Valoarea investiţiei Dedeman din Bistriţa este de 10 mil. euro, iar deschiderea acestei noi unităţi vine la aproximativ două luni de la inaugurarea magazinului din Slatina. Pentru echipa noului magazin au fost recrutate 178 de persoane", spun reprezentanţii companiei.

Magazinul din Bistriţa este cel de-al patrulea inaugurat anul acesta, după magazinele din Constanţa (al doilea magazin Dedeman din judeţ), Râmnicu Vâlcea şi Slatina. Până în 2015 Dedeman are ca target dezvoltarea reţelei naţionale până la un total de 45 de magazine, iar pentru anul în curs compania şi-a propus creşterea cifrei de afaceri cu 10 la sută faţă de 2011, când aceasta a depăşit 2 mld. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO