Companii

Dialog estimeaza o cifra de afaceri de 250 milioane de dolari

26.06.2000, 00:00 22



Compania de telefonie mobila MobilRom - care opereaza pe piata romaneasca marca Dialog - preconizeaza depasirea numarului de 1 milion de clienti pana la sfarsitul anului 2000, si o cifra de afaceri de 250 milioane dolari.

In numai trei ani de la lansarea pe piata romaneasca de telecomunicatii mobile, Dialog a devenit cea de-a treia filiala din lume a France Telecom - actionarul majoritar al companiei, din punctul de vedere al numarului de clienti, dupa cele din Franta si Belgia. Bernard Moscheni, general manager al MobilRom, a declarat: "Pentru acest an, urmeaza sa realizam investitii tehnice in valoare de 90 milioane dolari. De asemenea, intentionam sa devenim furnizori de servicii Internet si sa dezvoltam aplicatii de tip WAP". Compania a investit peste 10 milioane de dolari in evenimente sociale, culturale, sportive sau umanitare.

Majoritatea produselor si serviciilor GSM oferite de Dialog au constituit, la lansare, premiere nationale. La ora actuala, Dialog ofera celor peste 800.000 de clienti ai sai cea mai larga arie de acoperire GSM. Dialog deserveste 92% din populatie, acoperind 72% din teritoriu.

Pe piata romaneasca, in acest moment, sunt trei companii de telefonie mobila: Dialog, Connex si Cosmorom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO