Companii

Distribuitorul de utilaje Triton, deţinut de 3 români, speră să ajungă la vânzări de 20 mil. euro

Distribuitorul de utilaje Triton, deţinut de 3 români,...

Autor: Roana Rotaru

14.09.2016, 00:05 1438

Compania Triton din Constanţa, controlată de trei antreprenori români şi care comercializează scule, unelte şi utilaje, mizează anul acesta pe o creştere a cifrei de afaceri de cel puţin 20%, ajungând astfel la 18 mil. euro, varianta op­timisită fiind atingerea pragului de 20 de mi­lioane de euro.

„Anul acesta o creştere de 20% este din punctul nostru de vedere sustenabilă şi realistă, încercăm să atingem pragul de 20 de milioane de euro“, a declarat pentru ZF Petre Ghiţă, acţionarul majoritar al companiei. Ceilalţi doi acţionari ai companiei sunt Florin Mirt şi Monica Ghiţă.

Triton a avut anul trecut vânzări totale de 66,5 milioane de lei (15 milioane de euro), în creştere cu 22% faţă de anul precedent, şi a înregistrat un profit net de circa 4 milioane de lei (890.000 euro), rezultate obţinute cu ajutorul a circa 180 angajaţi, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24