Companii

Doina Cazacu, Top Med Buna Vestire din Craiova: Pacienţii noştri vin din 17 judeţe din ţară. Cererea pentru servicii de recuperare medicală este în creştere

Doina Cazacu, Top Med Buna Vestire din Craiova:...

Compania Top Med Buna Vestire din Craiova (judeţul Dolj), controlată de medicul Doinca Cazacu şi soţul ei Nicolae Cazacu, fost inginer proiectant la Electroputere Craiova, a atras mai mulţi pacienţi în acest an, cererea pentru servicii de recuperare medicală fiind în creştere cu două cifre.

„Am continuat investiţiile în ehipamente me­dicale, un aparat care face plasmă dar şi un aparat osteo­den­sitometru DEXA. Mai mult, am pus panouri fotovoltaice pe toate centrele din bani pro­prii.

Cererea pentru ser­vicii medicale de recu­pe­rare medicală este în creş­tere, vin pacienţi ti­neri dar şi în vârstă pentru recu­perare după operaţii, AVC-uri sau accidente rutiere. Avem pacienţi ce vin din 17 judeţe din ţară“, a spus pentru ZF Doina Cazacu, co-fondatoare a Top Med Buna Vestire din Craiova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO