Companii

După ce şi-a făcut bazar în Rahova, Gică Popescu anunţă un hotel de patru stele şi o clădire de birouri în Capitală

După ce şi-a făcut bazar în Rahova, Gică Popescu anunţă un hotel de patru stele şi o clădire de birouri în Capitală

Autor: Mirabela Tiron

02.12.2010, 13:58 194

Fostul fotbalist Gică Popescu, care a inaugurat astăzi complexulcomercial Doldora Bazar din Rahova, susţine că pentru anul viitorare în proiect extinderea acestui complex cu încă 700 de standuridar şi construirea unui hotel de patru stele cu 146 de camere şi aunui centru de birouri în Capitală.

"Cred că investiţia în hotelul ce se va fi amplasat lângăPrimăria Sectorului 1 se va ridica undeva la 22 de milioane deeuro, în timp ce pentru extinderea complexului comercial Doldoraavem nevoie de încă 20 de milioane de euro. Finanţarea va venidintr-un credit bancar. Sunt în discuţii cu două bănci, însădeocamdată nu am semnat nimic", a declarat Gică Popescu pentru ZF,adăugând că nu poate preciza numele băncilor cu care va lucra.

Fostul fotbal anunţa mai multe proiecte imobiliare şi în urmă cucâţiva ani. Deşi susţine că anul viitor va deschide un hotel depatru stele, fostul fotbalist a închis anul acesta hotelulAmfiteatru din Calafat, din cauza pierderilor înregistrate. Anultrecut, hotelul a rulat afaceri de 269.000 de euro şi a avutpierderi de 27.000 de euro, potrivit datelor de la RegistrulComerţului.

Complexul comercial Doldora Bazar, o investiţie de 10 milioanede euro (cu 70% din finanţare asigurată de Unicredit Leasing) esteînregistrat pe compania Doldora Capital, deţinută de fostulfotbalist alături de alţi doi parteneri de afaceri (Marius Roateshşi George Şaguna, fiecare deţinând 37,5% din pachetul deacţiuni).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO