Energie

Caius Bulea, Director general Betak: În opinia mea top 5 provocări este de 5 ori energia, mai exact existenţa energiei. Să nu ne trezim că suntem în postura de utilizator care nu găseşte furnizor de gaze

ZF Investiţi în România Târgu Mureş

Caius Bulea, Director general Betak: În opinia mea top 5...

Autor: Mircea Nica

18.10.2022, 18:39 189

Energia este principala provocare pe care Caius Bulea, director general al Betak o vede, mai exact existenţa energiei, a explicat el în cadrul Conferinţei ZF Investitiţi în România, proiect al Ziarului Financiar şi CEC Bank, organizată la Târgu Mureş.

“În opinia mea top 5 provocări este de 5 ori energia, mai exact existenţa energiei. Să nu ne trezim că ne decuplează de la gaz de exemplu sau să nu ne trezim că suntem în postura de utilizator care nu găseşte furnizor de gaze. Peste tot în presă se publică că toate depozitele din România sunt pline în proporţie de 90% şi peste 90%. Dacă discutăm mai aplicat nu este aşa. Cheia a ceea ce urmează este energia, nu preţul ei”, susţine Caius Bulea.

El a mai explicat că Betak este o companie activeă în trei mari domenii, respectiv în infrastructura de energie electrică, infrastructura rutieră şi producător de confecţii metalice.

“Suntem activi în trei mari domenii de activitate. Unul ar fi în infrastructura de energie electrică. Noi producem componente de priză de pământ. Noi producem de asemenea sisteme de paratrăznete, conductori şi electrozi de împământare. Suntem activi în domeniul infrastructurii rutiere, suntem producători de parapeţi de protecţie stradală, de protecţie pietonală şi de biciclete. Suntem de asemenea şi producători de confecţii metalice. Activăm pe două pieţe în Austria şi Suedia. În Suedia facem pontoane pentru ambarcaţiuni mici, private. Toate produsele noastre sunt zincate termic. Cu acest lucru am început activitatea în 1995. Am ajuns la 125 mil. euro pe an cifră de afaceri”, a mai adăugat Caius Bulea.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO