Conferinţa ZF Energie. Hidroelectrica: Tot sistemul energetic naţional este învechit, are o durată de viaţă depăşită de mult

Secțiune susținută de Medlife Logo

21 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, spune că are în plan să introducă 40 MW noi în capacitatea instalată de energie electrică şi să facă şi alte investiţii în retehnologizarea unor proiecte.

„E important să nu ne retragem din producţie. Trebuie să compensăm lipsa de investiţii (din sectorul energetic - n.red.), probabil vom intra cu peste 40 MW anul viitor în producţie“, a spus Bogdan Nicolae Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica. El a fost speaker în cadrul conferinţei ZF  „Piaţa energiei electrice, în tensiune maximă“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Hidroelectrica
, energie
, conferinta
, national
, zf
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide