Petrom: Am început procesul de identificare a unor cumpărători pentru gazul din Marea Neagră. Nu vindem în consorţiu cu ExxonMobil. Nu am reuşit să rezervăm capacitate pe BRUA. Au câştigat trei firme din Ungaria

21 feb 2018 Autor: Roxana PetrescuPrimii paşi pentru vânzarea cantităţilor de gaze din perimetrul Neptun din Marea Neagră au fost făcuţi, identificarea oportunităţilor de vânzare fiind un element cheie pentru decizia finală de investiţii, a declarat Mariana Gheorghe, CEO-ul Petrom.

"Purtăm discuţii şi analizăm procesul de vânzare pentru surplusul de producţie din Marea Neagră. Nu purtăm aceste discuţii în consorţiu, ci vom fi concurenţi cu ExxonMobil", a precizat Mariana Gheorghe.

CEO-ul Petrom a mai precizat că în licitaţia organizată de Transgaz pentru rezervarea de capacitate pe conducta BRUA pe direcţia cu Ungaria, compania a depus o ofertă, dar că nu a câştigat.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
marea neagra
, petrom
, vanzare
, capacitate
, firme
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide