Energie

Unul dintre cei mai puternici români din energia europeană participă la ZF Power Summit 2023. Cum va arăta România la finalul tranziţiei energetice? Aflaţi la ZF Power Summit 2023

Tudor Constantinescu, consilier principal în cadrul DG Energie.

Tudor Constantinescu, consilier principal în cadrul DG Energie.

Autor: Roxana Petrescu

16.02.2023, 09:30 286

Tudor Constantinescu, consilier principal în cadrul DG Energie, unul dintre românii cu cea mai înaltă funcţie în energia europeană, participă la ZF Power Summit 2023 în calitate de speaker. Într-o perioadă marcată de ample transformări în energia Europei, România trebuie să identifice oportunităţile de dezvoltare aduse de acest fenomen şi să le transforme în creştere economică.

Care sunt marile proiecte de diversificare a surselor de alimentare cu energie a Europei şi ce rol joacă România în realizarea acestora? Care este potenţialul şi rolul pe care îl poate juca Marea Neagră în diversificarea surselor de energie ale Europei? Care este statusul la zi al RePowerEU şi ce urmează în continuare?

Toate aceste teme vor fi analizate alături de Tudor Constantinescu, unul dintre cei mai buni specialişti din domeniul energetic pe care România îi are la Comisia Europeană.

ZF Power Summit, evenimentul de referinţă al Ziarului Financiar dedicat în exclusivitate sectorului energetic, ajunge în 2023 la cea de-a 12-a ediţie, contextul actual fiind cel mai puternic motiv pentru a transforma dezbaterile într-o platformă de comunicare regională cu impact european.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO