Companii

Eurolines va deschide 24 de agenţii în acest an

Autor: Liviu Iancu

20.04.2011, 23:45 42

Eurolines intenţionează să deschidă în acest an 24 de agenţiinoi la nivel naţional, proprii sau în franciză, reţeaua urmând săajungă astfel la peste 70 de unităţi, a declarat Dragoş Anastasiu(foto), proprietarul companiei. "Încă din momente de crizătrebuie să investeşti, pentru a culege roadele când recesiunea vatrece. Ne aşteptăm ca această criză să fie pe final", a spusAnastasiu.

În primele trei luni ale acestui an Eurolines România adeschis trei agenţii, dintre care două în Bucureşti şi una înSinaia, mărind astfel la 52 numărul de birouri la nivel naţional.Dintre acestea, 47 sunt agenţii proprii, iar 5 în regim defranciză.

Decizia de a dezvolta reţeaua vine pe fondul ascendent alvânzărilor înregistrate în agenţiile Eurolines în primele trei luniale anului în curs. "Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecutînregistrăm o tendinţă de creştere de peste 30%". Totodată, lacreşterea cifrei de afaceri a contribuit şi cererea semnificativăde bilete de autocar (Ă24%), această linie de business reprezentând31% din cifra de afaceri a companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO