Companii

Externalizare pentru managementul flotelor auto

13.05.2005, 19:52 28

Compania Fleet Management Services (FMS), detinuta de fondul de investitii Gemisa, destinat start-up-urilor si afacerilor aflate in primele etape de dezvoltare, va prelua pana la sfarsitul acestui an in management operational direct 5.000 de autovehicule.

"Exista o cerere importanta pentru servicii de management operational integral in privinta flotelor auto, dar competitorii actuali asigura doar anumite segmente de management al flotelor", explica Dragos Rosca, director executiv al Gemisa.

El estimeaza pentru anul viitor afaceri intre 3 si 5 mil. euro pentru compania Fleet Management Services.

"In prezent administram direct si integral peste 1.000 de autovehicule, si am asigurat servicii partiale pentru aproximativ 10.000 de masini", sustine directorul executiv al FMS, Daniel Ivan, care este si actionar majoritar al companiei.

FMS a fost infiintata la inceputul lunii martie a acestui an, prin preluarea de catre Gemisa a companiei de prestari servicii auto Neocar, detinuta de Daniel Ivan. Fondul detine 75% din actiunile FMS.

Printre clientii de pana acum ai FMS se afla companii din domenii variate precum producatorul de software Gecad, companiile de leasing Motoractive si Alpha Leasing sau cea din domeniul medicamentelor Ozone. ionut.bonoiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO