Companii

Fady Chreih, Regina Maria: Primul trimestru a fost foarte bun, o doză de optimism se resimte în toată piaţa

Fady Chreih, CEO al Regina Maria: Avem o rată de retenţie de 98,5% a clienţilor corporate

Fady Chreih, CEO al Regina Maria: Avem o rată de retenţie de 98,5% a clienţilor corporate

Autor: Mirabela Tiron

04.04.2017, 00:07 507

Cifra de afaceri a reţelei de clinici Regina Maria a crescut cu 49% în primul trimestru din acest an, cu o contribuţie importantă din partea achiziţiilor.

Fady Chreih, directorul executiv (CEO) al reţelei de clinici Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa ser­vi­ciilor medicale pri­va­te, de­ţi­nut de fondul de investiţii Mid Eu­ropa Part­ners, spune că pri­mul trimestru din acest an a fost ca rezultate mult mai bun fa­ţă de cel din anul anterior, da­tele pre­li­mi­na­re indi­când un avans cu 49% în cifra de afaceri.

 â€žTrimestrul unu din acest an a fost unul foarte bun, o doză de optimism se resimte în piaţă, pe care o vedem ÅŸi la clienÅ£ii noÅŸtri.  Cifra de afaceri a crescut cu 49% faţă de primul trimestru de anul tre­cut (date pre­limi­n­are), o contribuÅ£ie im­portantă a avut-o spi­ta­lul Ponderas, în care am investit“, a de­cla­rat pentru ZF Fady Chreih, CEO al reÅ£elei Regina Maria. ReÅ£eaua a cumpărat anul tre­cut spitalul Ponderas Aca­demic Hos­pi­tal de la medicul Cătălin Copăescu ÅŸi a in­vestit 3 mil. euro în extinderea acestuia.

Bucureştiul a rămas principalul centru de investiţii, drept dovadă aici re­ţea­ua a deschis două poli­cli­nici în primul tri­mes­tru, una în Piaţa Vic­to­riei şi una în zo­na Ba­ba Novac şi ur­mea­ză să inau­gu­re­ze în do­uă luni şi o po­li­cli­ni­că în Dorobanţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO