Companii

Familia Ambrus din Cluj investeşte 5,5 mil. euro în construirea unui hotel care va fi deschis în 2025 sub brandul ibis Styles

Familia Ambrus din Cluj investeşte 5,5 mil. euro în...

Autor: Miruna Diaconu

05.10.2023, 16:15 4353

♦ Hotelul ibis Styles va fi primul hotel din Cluj din portofoliul Accor. Grupul hotelier a încheiat un acord de management cu compania Amera Group, controlată de familia Ambrus.

Familia Ambrus, care are afaceri în domeniul imobiliar din Cluj, in­ves­teşte 5,5 milioane euro în construirea unui hotel care urmează să fie deschis în trimestrul al doilea din 2025 şi va purta brandul ibis Styles, o marcă din portofoliul grupului internaţional hotelier Accor.

Hotelul reprezintă un acord de management între Amera Group, compania locală controlată de fa­milia Ambrus, care anul trecut a avut afaceri de 500.000 lei, potrivit datelor de pe platforma Termene.ro.

Deşi familia Ambrus are afaceri în domeniul imobiliar, Adam Ambrus, acţionarul firmei Amera Group, spune că a ales să investească în turism pentru diversificarea porto­foliului. „Din studii, ne aşteptăm să avem un grad mediu de ocupare de 80%, să creştem poten­ţialul zonei prin dezvoltarea proiec­tului, să creăm facilităţi de cazare moderne şi în această zonă a oraşului şi să in­tro­ducem brandul ibis Styles în Cluj“, spune pentru ZF Adam Ambrus.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro