Companii

Ferma de porci a lui Ceauşescu, scoasă la vânzare

Autor: Mediafax

28.10.2010, 13:13 39

Regia Patrimoniului de Stat (RA-APPS) va scoate la vânzare, înperioada imediat următoare, mai multe proprietăţi consideratenerentabile din cauza costurilor ridicate de întreţinere, printrecare ferma de porci de la Măgurele, care i-a aparţinut lui NicolaeCeauşescu, şi mai multe spaţii comerciale.

Pe lista imobilelor pregătite de RA-APPS spre vânzare au maifost incluse ferma Brădet (judeţul Suceava), cu o suprafaţă totalăde 27 hectare, şi un teren aflat în zona centrală a staţiuniiNeptun (judeţul Constanţa), în apropierea lacului Neptun I, însuprafaţă de 4.911 metri pătraţi, au declarat surse din cadrulregiei.

Imobilele au mai fost scoase la vânzare în urmă cu trei ani, darprocedura a fost oprită de Guvern în 2009, după mai multe licitaţiieşuate.

În primăvara acestui an, Regia Patrimoniului Protocolului deStat a angajat cinci firme care să evalueze valoarea bunurilor dinpatrimoniul regiei, după ce a anunţat că nu mai poate administraunele imobile din cauza crizei. Citiţi mai mult despre vânzarea fermei de porci a lui NicolaeCeauşescu pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO