Fondul de investiţii Broadhurst vrea să dezvolte un proiect rezidenţial alături de un magazin Lidl şi un Kaufland în Berceni

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 apr 2018 Autor: Bogdan Alecu

Siminel Andrei conduce New Century Holdings care administrează Broadhurst Invest­ment

Vel Pitar, liderul pieţei de panificaţie de pe piaţa locală, alături de compania imobiliară Romarta, ambele controlate de fondul de investiţii Broadhurst Investment, au în plan dezvoltarea unui proiect imobiliar mixt în locul fostei fabrici de pâine din cartierul bucureştean Berceni, de pe strada Emil Racoviţă nr. 3-5.

Proiectul presupune construcţia unui bloc de locuinţe de 12 etaje alături de un Lidl şi un Kaufland, potrivit datelor din piaţă. Astfel Lidl şi Kaufland ar veni aproape de Mega Image Concept Store construit la Piaţa Sudului dar şi de Cora din Sun Plaza. Tot în apropiere se mai află deja două magazine Lidl, centrul comercial Grand Arena cu Carrefour.

Cele două companii, Vel Pitar şi Romarta, au obţinut în data de 16 mai 2017 certificatul de urbanism, iar în prezent au în lucru Proiectul Urbanistic Zonal, potrivit datelor publicate pe siteul Primăriei Capitalei, unde este prezentat proiectul alături de panoul amplasat pe teren.

În cazul Vel Pitar, compania a subliniat doar că banii proveniţi din tranzacţie vor fi investiţi într-o nouă fabrică de pâine.  „Cu cei peste 15 mil. euro obţinuţi din tranzacţie, Vel Pitar va construi o fabrică nouă în sectorul 4“, a spus Nicolae Şerbănescu, preşedintele consiliului de administraţie al Vel Pitar.

 

 

Siminel Andrei conduce New Century Holdings care administrează Broadhurst Invest­ment

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Vel Pitar
, Romarta
, Fondul de investitii Broadhurst
, proiect rezidential
, tranzactie
, imobiliare
, ansamblu rezidential
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide