Companii

Francezii de la Decathlon s-au înţeles cu proprietarii TOM pentru deschiderea unui magazin în Constanţa

Autor: Cristi Moga

05.07.2011, 13:36 461

Retailerul francez de articole sportive Decathlon, care opereazăpe piaţa locală şase magazine în Bucureşti (3), Iaşi, Braşov şiCluj, a semnat un contract cu proprietarii centrului comercial TOMdin Constanţa în vederea deschiderii unui magazin cu o suprafaţă de5.000 de metri pătraţi.

Decathlon va avea un spaţiu separat de restul magazinelor dinproiect (Carrefour, Bricostore, Media Galaxy şi galeriacomercială), iar inaugurarea este programată pentru sfârşitulanului viitor, după ce în primăvara lui 2012 va fi deschis şi unmagazin de mobilier kika.

TOM Constanţa, care potrivit lui Bertrand Catteau, proprietarulproiectului, atrage peste 6 milioane de vizitatori anual (16.400 devizitatori zilnic), se "pregăteşte" astfel şi pentru deschidereamallului Maritimo Constanţa, care va veni din toamnă cu o listă dechiriaşi care include Auchan, Inditex, C&A şi Cinema City şi vaascuţi lupta din retailul constănţean, din care şi proiectele CityPark şi Tomis Mall îşi trag partea lor de clienţi..

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO