Companii

GED a iesit la shopping de companii in Arad

04.05.2007, 19:04 29

GED Capital Development, una dintre cele mai importante companii de management al fondurilor private de investitii din Spania, este interesat sa investeasca in companiile din Arad.
"Am ales Aradul pentru promovarea serviciilor noastre deoarece acesta este un judet cu un important potential economic. Consideram ca in urmatorii 3-5 ani zona va fi de nerecunoscut", a declarat pentru ZF Transilvania Francisc Bodo, reprezentant al GED pentru zona de Vest.
Oficialii GED Capital Development au declarat ca fondul doreste sa devina actionar minoritar sau majoritar, dar ia in considerare si identificarea unui investitor care poate cumpara 100% din afacerea companiilor interesate.
"Suntem dispusi sa oferim finantari companiilor cu afaceri cuprinse inre 20 si 100 de milioane de euro", a mai spus Bodo.
GED este o companie de management al fondurilor care activeaza in segmentul "mid market".
GED este, de asemenea, una dintre cele mai importante companii de management al fondurilor de investitii de capital privat din Sud-Estul Europei si administreaza, prin intermediul GED Capital Development, fondurile GED Eastern Fund I - RPPF si GED Eastern Fund II.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO