Companii

GEFCO se extinde în regiune şi deschide o filială în Serbia

GEFCO se extinde în regiune şi deschide o filială în...

Autor: Departament Economic

18.04.2016, 16:55 139

Prin deschiderea unei filiale în Serbia, GEFCO speră să îşi consolideze poziţia în Europa Centrală şi de Est, unde este activ grupul.

„Pentru GEFCO, Serbia este o ţară cu potenţial strategic datorită poziţiei sale geografice; deja avem parteneriate cu operatorii locali ca parte a fluxului nostru internaţional. Vrem să accesăm şi mai mult potenţialul ţării şi al zonei prin a fi mai aproape de părţile interesate care au activităţi aici”, a declarat Lachezar Roubchev, Director General GEFCO Serbia.

În urma promisiunilor de modernizare şi începerii construirii unei reţele de autostrăzi şi căi ferate, Serbia a reuşit să convingă mai mulţi investitori să vină în ţară. În anii trecuţi, ţara a atras investiţii în domeniul fabricării oţelului, bunurilor fabricate, substanţelor chimice, industriei auto şi a semnat acorduri de comerţ liber cu Uniunea Europeană, Rusia, Turcia şi ţările din Europa Centrală.

„Principalul obiectiv al politicii noastre economice este să atragem noi investiţii şi să întărim în continuare sectorul de afaceri şi economia Serbiei”, a declarat Veljko Jovanovic, Consilier al Preşedintelui Camerei de Comerţ, la inaugurarea oficială a GEFCO Serbia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO