Companii

Gregory's, noua restaurante in doi ani

10.07.2008, 18:41 15

Gregory's Romania, filiala locala a retelei elene de restaurante de tip fast-food Gregory's, va deschide anul acesta patru unitati in Bucuresti, urmand ca in 2009 sa se extinda cu alte cinci restaurante, in urma unei investitii de aproximativ 900.000 de euro.
"Restaurantul din zona Buzesti este aproape gata, urmand sa fie deschis in cateva saptamani. Am semnat deja contractul si pentru un restaurant in Ghencea, ne apucam de constructie la jumatatea lui iulie, si il vom deschide in septembrie. De asemenea, asteptam finalizarea Pasajului Universitatii pentru a patrunde din nou acolo, iar daca se mai iveste o alta oportunitate tot in zona o vom lua in calcul. Investitia per magazin ajunge la circa 120.000 de euro, dar incerc sa minimizez costurile pentru a ajunge la un nivel de 80.000 de euro", a declarat pentru ZF Cora Stolz, director general al Gregory's Romania.
Pentru 2009 compania vizeaza centrele comerciale, dar planuieste si extinderea in sistem de franciza.
"Nu am hotarat inca modul de acordare a francizei, dar eu vreau sa ma adresez clasei de mijloc, nu oamenilor care au deja o situatie financiara stabila. Vreau sa colaborez cu oameni care se concentreaza pe un credit ipotecar si care vor sa-si faca o casa si care au calitati de antreprenor, dar care nu s-au gandit ca pot sa-si faca un credit si pentru business", anunta Stolz.
Potrivit informatiilor anterioare, Gregory's Romania a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 3,4 milioane de euro, in scadere cu 3% fata de anul anterior, cand a raportat o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro. Pe piata de fast-food, cei mai importanti jucatori sunt Mc Donald's, KFC, Pizza Hut sau Snack Attack.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO