Companii

Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti: 2019 a început bine, avem un plus de 15% în primele trei luni

Christine Schillings, director general Crowne Plaza

Christine Schillings, director general Crowne Plaza

Autor: Mirabela Tiron

26.03.2019, 00:07 783

Hotelul de patru stele Crowne Plaza din nordul Capitalei, parte din lanţul hotelier ANA Hotels, controlat de familia Copos, ţinteşte pentru acest an afaceri mai  mari cu 10%, după ce anul trecut a bifat o creştere similară, potrivit oficialilor hotelului.

„Anul a început bine, avem rezultate mai bune pe ianuarie, februarie şi martie până acum, afacerile au crescut cu 15% faţă de cele din perioada si­milară a anului trecut. Aştep­tăm un an mai bun, se văd rezul­tatele investi­ţi­ilor reali­zate în hotel“, a spus Christine Schillings, director general al Crowne Plaza. Belgianca, cu 30 de ani de expe­rien­ţă „n cadrul lanţului Hilton, a pre­luat la înce­put de aprilie 2016 con­ducerea executivă a companiei ho­teliere ANA Hotels, însă de anul trecut se ocupă doar de conducerea Crowne Plaza. Afacerile hotelului s-au apro­piat de 9 milioane de euro anul trecut, potrivit calculelor făcute de ZF.

Crowne Plaza, ce operează 164 de camere, este unul dintre puţinele hoteluri din Capitală amplasate în zona de nord. În această zonă se  află şi complexul hotelier Parc Hotels, ce include unităţile de patru stele Ramada Parc şi Ramada Plaza din Capitală, ce cumulează 567 de camere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO