Companii

Importatorul autobuzelor Isuzu vede afaceri de peste 15 mil. euro

11.05.2007, 18:28 22

Anadolu Automobil Rom, importatorul oficial al autobuzelor Isuzu fabricate in Turcia, estimeaza pentru 2007 o cifra de afaceri de peste 50 mil. lei (15 mil. euro), in crestere de peste trei ori fata de nivelul de 16,7 mil. lei (5 mil. euro) consemnat in 2006. In 2006 firma a comercializat 80 de autobuze de capacitate medie Isuzu Turquoise, iar pentru acest an sunt estimate vanzari de peste 300 de unitati din acest model.
Anadolu Automobil Rom a inaugurat ieri un nou sediu amplasat pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti in localitatea Ciolpani, valoarea finala a investitiei urmand sa ajunga la 6 mil. euro. Suprafata totala a sediului este de 30.000 mp, dintre care 2.500 mp reprezinta suprafata construita. Noua locatie va avea un showroom, service cu opt puncte de lucru, o statie pentru efectuarea inspectiei tehnice, vopsitorie, tinichigerie, dar si o benzinarie si o spalatorie auto.
Odata cu finalizarea showroom-ului, reprezentantii Isuzu doresc sa diversifice gama vehiculelor importate.
Compania va deschide in acest an trei noi centre de vanzari in Constanta, Iasi si Timisoara, investitia pentru fiecare unitate fiind de 1,2 mil. euro, in timp ce in 2008 sunt programate deschiderea altor doua centre in Cluj si Alba-Iulia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO