Companii

Investiţie de 7 mil. lei în reabilitarea spitalului judeţean de urgenţă Oradea

Investiţie de 7 mil. lei în reabilitarea spitalului judeţean de urgenţă Oradea

Autor: Laurentiu Cotu

08.08.2012, 16:52 131

Primăria Oradea a anunţat demararea lucrărilor de reabilitare ale secţiilor de obstetrică neonatologie din cadrul spitalului clinic judeţean de urgenţă, investiţie de circa 7 mil. lei (peste 1,5 mil. euro), fără TVA.

Lucrările sunt executate de compania Selina din Oradea şi presupun înlocuirea instalaţiilor sanitare, electrice, medicale, dar şi a sistemelor de încălzire-ventilaţie.

Reabilitarea clădirii prevede executarea lucrărilor de bază (recompartimentări, schimbarea finisajelor, dotarea etajelor), precum şi lucrări de modernizare (schimbarea pardoselilor, a tâmplăriei, izolare planşeu, izolare termică, înlocuirea instalaţilor medicale sau a tablourilor electrice). Termenul de finalizare al lucrărilor de reabilitare este de un an.

''Amplasamentul a fost predat la începutul acestei săptămâni, iar pregătirea şantierului de lucru a început deja. Practic lucrările se vor desfăşura la nivelul I şi II al clădirii, însă avem în vedere şi izolarea termică a corpurilor B1 şi B2'', a spus Gheorghe Carp, managerul spitalului clinic judeţean de urgenţă Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO