Jean Valvis a listat vinurile de Sâmbureşti în 19.000 de magazine şi restaurante

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 iul 2017 Autor: Mădălina Panaete

Domeniile Sâmbureşti, producător de vinuri deţinut de omul de afaceri Jean Valvis, a ajuns într-un total de 19.000 de magazine şi locaţii HoReCa, conform informaţiilor furnizate de companie. Astfel, vinurile din crama din judeţul Olt ajung în toate magazinele din comerţul modern din România, în 20% din unităţile din comerţul tradiţional, adică în aproximativ 14.000 de magazine, dar şi în circa 3.000 de locaţii HoReCa, adică 10% din total. „Deţinem aproximativ 500 de hectare de viţă-de-vie, din care 280 de hec­tare pe rod, iar 35 de hectare sunt aflate în reconversie. Vinurile sunt listate în toate maga­zinele de tip super­market / hipermarket, atât din reţele internaţionale, cât şi româneşti“, a declarat pen­tru ZF Jean Valvis, antre­pre­norul care deţine Dome­ni­ile Sâmbureşti prin inter­me­diul firmei Viti-Pomicola Sâmbureşti SA. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 15,3 milioane de lei, în creştere cu 21% faţă de anul precedent, arată da­te­le de pe site-ul Minis­te­rului de Finanţe. Pentru anul acesta, antre­pre­no­rul şi-a propus să ajun­gă la un business de 18 mi­lioane de lei (circa 4 mil. euro).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
jean valvis
, magazine
, vinuri
, restaurante
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide