Companii

JYSK deschide un nou magazin la Râmnicu Vâlcea şi ajunge la 138 de unităţi pe piaţa locală

JYSK deschide un nou magazin la Râmnicu Vâlcea şi...

Autor: Laurentiu Cotu

28.11.2023, 16:40 110

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă planurile de expansiune în România şi inaugurează joi, 30 noiembrie, un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, ajungând astfel la o reţea de 138 de unităţi în ţară. Noul magazin JYSK amplasat în Aurora Shopping are o suprafaţă totală de 1.200 mp.

„Anul viitor se împlinesc 10 ani de când JYSK a deschis primul magazin din Râmnicu Vâlcea.(…) Acum, prin cel de-al doilea magazin pe care îl deschidem, vom fi şi mai aproape de clienţii din zona de sud a oraşului.“, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager, JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

Obiectivul JYSK este de a ajunge la 200 de magazine în România.

Compania caută spaţii atât în oraşele în care nu este încă prezentă, cât şi în oraşele în care există deja magazine, potrivit unor informaţii comunicate anterior de oficialii retailerului scandinav. JYSK avea planificate cel puţin 15 magazine noi în 2023 şi modernizarea a minim 13 magazine mai vechi. Primul magazin modernizat în acest an a fost JYSK Braşov Coresi, care s-a redeschis pe 9 februarie 2023, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO