Companii

kika reduce preţurile în martie când speră să crească cu 10%

 kika reduce preţurile în martie când speră să crească cu 10%

Autor: Ioana David

05.03.2012, 11:20 264

Magazinul de mobilă şi decoraţiuni interioare kika din zona de vest a Capitalei estimează o creştere de 10% a vânzărilor luna acesta, comparativ cu o lună normală, după ce a anunţat reduceri de preţuri în perioada 5-18 martie.

"Estimăm că promoţiile desfăşurate în această perioadă precum şi activităţile distractive desfăşurate în magazin pentru a marca venirea primăverii vor aduce cu 20% mai mulţi clienţi decât în mod normal. Ne aşteptăm ca saltul în vânzări să fie de 10% în această lună, iar trendul bun de început de an să se menţină şi în următoarele luni", spune Lars Lund, country manager kika România.

Kika mizează anul acesta pe o creştere de 5% a afacerilor, în condiţiile în care piaţa "nu se va schimba".

Anul financiar al companiei se încheie în aprilie 2012. kika a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 48,6 mil. lei (11,5 mil. euro), în scădere cu 2,4% comparativ cu nivelul din 2009, conform calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. În aceste condiţii, la o creştere de o cifră în 2011 rezultă că cifra de afaceri a companiei a fost de maximum 53 mil. lei (13 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO