Companii

Kotar, producător polonez de panouri termoizolante, face pasul spre producţie cu o fabrică lângă Timişoara

Kotar, producător polonez de panouri termoizolante, face...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.11.2022, 08:30 688

Kotar, un producător polonez de panouri termo­izolante, vrea să demareze în România activitate de producţie după ce până acum a fost doar distribuitor pe piaţa locală. Compania a închiriat o suprafaţă de 2.250 de metri pătraţi lângă Timişoara, în localitatea Sânandrei.

„Ne vom concentra pe producţia şi distribuţia gamei noastre de produse, adică materiale izolatoare pentru încălzirea în pardoseală. În acelaşi timp, ţinta noastră este să dezvoltăm şi alte produse, în principal pompe de căldură, sisteme electrice de încălzire în pardoseală şi, după maximum doi-trei ani, vom construi propria noastră fabrică de plăci de polistiren, folosite în întreaga piaţă de construcţii“, spune Marcin Jaworski, preşedintele boardului Kotar şi unul dintre asociaţi.

Grupul este prezent în 25 de ţări, cele mai importante fiind Germania, Olanda, Italia, Austria.

„Totuşi, sudul Europei pare să fie cel mai atrăgător în ceea ce priveşte planurile de dezvoltare şi cererea din partea pieţelor locale“, mai spune Marcin Jaworski.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO