Companii

La 28 de ani şi-a transformat magazinul cu vânzări de 3 mil. lei în Carrefour

La 28 de ani şi-a transformat magazinul cu vânzări de...

Autor: Cristina Roşca

13.11.2013, 00:05 445
O tânără de 28 de ani şi doi antreprenori turci au devenit cei mai noi francizaţi ai grupului francez Carrefour, prezent pe piaţa locală cu 145 de magazine pe mai multe formate - hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate (deschise în franciză) şi un magazin online.    
 
„Fiecare dintre parteneri avea doar un singur magazin şi acesta a intrat în reţeaua noastră Express“, a spus Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour.
 
Astfel, Sorina Iulia Stănescu-Predescu (28 de ani), care deţinea un magazin în Bucureşti pe bulevardul Mircea Vodă nr. 34, sector 3, a încheiat un parteneriat cu Carrefour, iar magazinul controlat de ea a fost redenumit în Express Zeno. Unitatea măsoară 100 mp şi are un total de 5.000 de produse. Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe, compania Logintrade care opera magazinul a terminat anul trecut cu afaceri de 3 milioane de lei, de circa 2,5 ori mai mari decât în 2011. De asemenea, compania a avut profit de 46.800 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24