Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, vrea să construiască un pasaj pentru a lega birourile West Gate de metroul Preciziei

16 dec 2016 Autor: Bogdan Alecu

Liviu Tudor, antreprenorul român care controlează parcurile de afaceri West Gate (Militari) şi Novo Park (Pi­pera) prin intermediul Genesis Deve­lop­ment, va demara în perioada ime­diat următoare construcţia unui pasaj sub­teran între staţia de metrou Pre­ciziei şi proiectul de birouri West Gate.

„Am depus o cerere la Ministerul Transporturilor (care are în subordine Metrorex - n. red.) pentru a realiza un pasaj la staţia de metrou Preciziei, având în vedere fluxul foarte mare de persoane la ore de vârf. Con­cluzia a fost că trebuie noi să cons­truim acest pasaj din fon­duri proprii, lucru care o să-l şi facem pentru a fluidiza circulaţia în zonă“, a spus Liviu Tudor. El a subliniat că are în lucru mai multe investiţii în cadrul proiectului de birouri din vestul Capitalei pentru a aduce plusvaloare parcului de afaceri, alături de o grădiniţă pentru angajaţii com­paniilor prezente sau noua parcare de 170 de locuri.

Potrivit unui studiu al Reveal Marketing Research, metroul este mijlocul de transport în comun folosit de peste jumătate din angajaţii care lucrează în West Gate şi de o treime dintre cei care lucrează în Novo Park din Pipera. Potrivit aceluiaşi studiu, unu din patru bucureşteni face mai mult de 45 de minute spre locul de muncă.

Proiectul din Militari include pe lângă clădirile de birouri şi West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România cu 900 de locuinţe închiriate studenţilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.12.2016

 
Cuvinte cheie:
birouri
, metrou
, pasaj
, construire
, proiect
, afaceri
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide