Companii

Mariana Gheorghe: „Avem 2.000 de middle manageri pregătiţi să preia frâiele Petrom“

Mariana Gheorghe este din 2006 CEO al Petrom

Mariana Gheorghe este din 2006 CEO al Petrom

28.11.2012, 20:59 659

Petrom a trecut în ultimii ani printr-o transformare majoră, însă mai sunt foarte multe lucruri de făcut, având în vedere că în prezent există 1.500 de proiecte majore în curs de implementare, a spus Mariana Gheorghe, CEO al grupului petrolier OMV Petrom, cea mai mare şi cea mai profitabilă companie din România.

"Avem 2.000 - 2.100 de middle manageri care au urmat programe de training (deşi nu toţi au făcut MBA) la care ne uităm cu încredere, pentru că ei formează viitoarea generaţie de manageri, iar unul dintre ei ar putea deveni viitorul CEO al companiei", a spus CEO-ul OMV Petrom. Ea a fost prezentă marţi-seară la un eveniment organizat de WU Executive Academy din cadrul Universităţii de Ştiinţe Economice şi Administrative din Viena, cu ocazia lansării unui nou program de Executive MBA pentru cursanţii din perioada 2012- 2014, la care sunt înscrişi 26 de studenţi.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO