Companii

Mega Image primeşte aprobarea pentru preluarea magazinelor GMarket

Mega Image primeşte aprobarea pentru preluarea magazinelor GMarket

Foto: Shutterstock

Autor: Cristina Roşca

05.12.2011, 11:51 363

Retailerul belgian Mega Image va termina acest an cu o reţea de 105 magazine, dintre care 35 inaugurate în 2011.

Compania are planificate pentru luna decembrie pantru noi deschideri, după alte două în noiembrie. Astfel, în ultima lună din an compania a deschis sau urmează să deschidă trei supermarketuri Mega Image şi un magazin de proximitate Shop&Go.

Mega Image a deschis 2 noi magazine Shop&Go în luna noiembrie - pe Şoseaua Ştefan cel Mare şi pe Bulevardul Basarabia -, iar 1 decembrie a deschis un supermarket Mega Image în complexul comercial Dragonul Roşu din interiorul complexului comercial cu acelaşi nume.

Până la finalul anului urmează a mai inaugura unităţi Mega Image în două foste locaţii G'Market - Colentina-Obor şi Bucureşti Mall - şi un Shop&Go pe strada Witing, nr. 2.

"În data de 15 noiembrie Mega Image a primit aprobarea oficială din partea Consiliul Concurenţei pentru achiziţia celor trei locaţii G'market. Acestea au intrat deja într-un proces de transformare, urmând să fie integrate treptat în reţeaua Mega Image : primele 2 locaţii, cele din Mall Vitan şi Colentina - Obor urmând a fi deschise pe 14 noiembrie, iar locaţia din Plaza România în luna ianuarie 2012", spun reprezentanţii Mega Image.

Retailerul, parte a Delhaize Group a avut anul trecut afaceri de peste 883 mil. lei (210 milioane de euro), în creştere cu aproape 45% faţă de 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO