Companii

Ministerul Transporturilor i-a respins pe toţi cei trei ofertanţi înscrişi în cursa pentru CFR Marfă. Procedura se va relua

Ministerul Transporturilor i-a respins pe toţi cei trei...

Autor: Mirabela Tiron

15.05.2013, 16:50 1115

Ofertele de precalificare depuse de americanii de la OmniTRAX, Grup Feoroviar Român, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica şi asocierea formată din Transferoviar Grup şi fondul austriac Donau Finanz, cei trei jucători înscrişi în cursa pentru cumpărarea pachetului majoritar la CFR Marfă, au fost respinse de comisia de privatizare.

“Ministerul Transporturilor vă informează că, în urma verificării şi analizării documentaţiilor de participare depuse de potenţialii investitori la procedura de precalificare în cadrul procesului de privatizare a CFR Marfă, Comisia de Privatizare  instituită la nivelul Ministerului Transporturilor, a hotărât respingerea celor trei potenţiali ofertanţi şi reluarea procedurii, conform prevederilor legale”, au transmis oficialii ministerului.

Privatizarea CFR Marfă se realizează printr-o procedură de vânzare de acţiuni prin metode combinate cu criterii de precalificare, constând în negociere pe bază de oferte preliminare şi neangajante, urmată de licitaţie cu ofertă în plic pentru un pachet majoritar de 51% din capitalul social al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO