Companii

O nouă tranzacţie pe piaţa de preforme PET: Un fond de investiţii american a preluat producătorul Resilux, care are operaţiuni şi pe piaţa locală

O nouă tranzacţie pe piaţa de preforme PET: Un fond de...

Autor: Mirabela Tiron

03.05.2017, 21:35 904

Fondul de investiţii american Bain Capital a preluat la nivel internaţional producătorul belgian de preforme PET Resilux, care are operaţiuni şi pe piaţa locală, la Arad, potrivit Consiliului Concurenţei.

“Operaţiunea notificată constă în preluarea de către Bain Capital Investors SUA a unui pachet majoritar de acţiuni al Resilux NV,  Belgia, în mod indirect, prin intermediul unei societăţi nou înfiinţate în acest scop, urmând ca această societate să deţină aproape în integralitate capitalul social al Resilux NV, Belgia.  Operaţiunea se realizează în baza ofertei publice lansate în data de 03.02.2017 de către Bain Capital Investors, LLC., SUA cu privire la intenţia de preluare a pachetului de acţiuni al Resilux NV, Belgia”, arată Consiliul Concurenţei.

Resilux NV  este o societate pe acţiuni, cu sediul social în Belgia, ce are ca obiect de activitate producţia şi comercializarea de preforme şi sticle PET. Resilux oferă preforme şi sticle PET pentru o gamă largă de pieţe, inclusiv pentru sectorul produselor alimentare (sosuri şi uleiuri), al băuturilor (băuturi răcoritoare carbogazoase, ape minerale, băuturi alcoolice, sucuri şi altele) şi al produselor nealimentare, precum şi pentru sectorul produselor de îngrijire personală, cosmetice, produse farmaceutice şi alte produse de uz casnic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO