Companii

Oradea finalizează luna viitoare reabilitarea centrului de bolnavi cu scleroză, proiect european de 3 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

28.05.2012, 16:11 137

Primăria Oradea va finaliza luna viitoare un proiect european în valoare de 3 mil. lei (peste 700.000 de euro), din care 2,4 mil. lei (560.000 de euro) reprezintă valoarea asistenţei nerambursabile, în reabilitarea şi modernizarea centrului de zi pentru persoane cu scleroză multiplă. Execuţia lucrărilor a început în luna august 2011, iar luna viitoare urmează să fie finalizate, după care se va trece la dotarea imobilului.

Proiectul ''Reabilitare, modernizare, extindere centru de zi pentru persoane cu scleroză multiplă din municipiu Oradea" este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 3 - ''Domeniul major de intervenţie 3.2 - ''Infrastructura socială''.

Investiţia a prevăzut reabilitarea şi modernizarea unei suprafeţe de 904 mp, reprezentând spaţii la parter şi etaj. Totodată, în cadrul acestui proiect centrul va fi dotat cu aparate necesare recuperării persoanelor cu scleroză, precum şi echipamente de calcul IT.

În prezent, 27 de persoane beneficiază de serviciile centrului de zi, însă după finalizarea acestui proiect, numărul acestora va fi de 67, ca urmare a creşterii capacităţii pe care unitatea o va putea asigura.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO