Companii

Ponta vrea prima şedinţă de Guvern în 8 mai, în care să aprobe scrisoarea de intenţie către FMI

Autor: Mediafax

30.04.2012, 16:04 152

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, luni, că doreşte ca în prima şedinţă a Cabinetului său, în data de 8 mai, să fie aprobată scrisoarea de intenţie către FMI.

"Delegaţia FMI, a BM şi CE ar urma să-şi încheie vizita în data de 8 sau 9. Intenţia mea este ca, până atunci, deşi Guvernul sigur va fi votat în data de 7, să avem toate discuţiile necesare pentru ca pe 8, în prima şedinţă a noului guvern, să dezbatem şi să aprobăm scrisoarea de intenţie, în aşa fel încât delegaţia să plece deja cu scrisoarea care va fi supusă board-ului FMI probabil în luna iunie", a spus Ponta.

Victor Ponta a adăugat că mesajul pe care doreşte să-l dea este de "absolută stabilitate".

"Mesajul foarte clar pe care vreau să-l dau este de absolută stabilitate din punct de vedere financiar şi din punct de vedere guvernamental", a declarat Ponta.

El a mai spus că, din obligaţiile asumate de România, puţine mai pot fi schimbate, dar a precizat că noul guvern va avea o viziune proprie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO