Companii

Porsche pregăteşte un nou showroom la Cluj, unde are şi un centru de inginerie

Porsche pregăteşte un nou showroom la Cluj, unde are...

Autor: Bogdan Alecu

21.05.2024, 11:30 218

Porsche Inter Auto a dema­rat proiectul unui nou centru pentru marca Porsche la Cluj, ce va fi amplasat în proximitatea aeropor­tu­lui. Acesta va dispune atât de un showroom cât şi de un service, iar finalizarea construcţiei este estimată că va avea loc în 2025.

„Pentru marca Porsche, această investiţie de la Cluj este una strate­gică, în conformitate cu planurile noastre de dezvoltare şi sustenabili­tate în România şi în regiune. Ca Importator Porsche în România, am împlinit anul trecut 25 de ani pe piaţa locală, Centrul Porsche Bucu­reşti a împlinit 10 ani, deţinem şi un service autorizat în Timişoara, astfel că am considerat oportun momen­tul deschiderii unui al doilea Centru Porsche în ţară, într-o zonă în care marca este foarte apreciată şi aştep­tată de clienţii noştri. Noul spaţiu va conţine atât un showroom de prezentare, cât şi un nou atelier de service. Construită la cele mai înalte standarde, clădirea va fi una verde, durabilă, investiţia fiind aliniată la standardele noastre de reducere a emisiilor şi conservare a resurselor naturale, atât prin procesul de producţie şi prin hibridizarea şi electrificarea gamei de automobile, cât şi prin construirea unor showroomuri eco-friendly“, a spus Alin Tapalagă, director general al Porsche Inter Auto România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro