Companii

Primăria Deva investeşte 2 mil. euro în amenajarea unei pieţe

Autor: Laurentiu Cotu

12.01.2012, 16:32 219

Primăria Deva a semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională - Regiunea Vest, un contract de finanţare în valoare de circa 9 mil. lei (2 mil. euro) pentru amenajarea pieţei Victoriei din municipiu.

Proiectul ''Amenajare Piaţa Victoriei din municipiul Deva'' este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1

"Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 ''Planuri integrate de dezvoltare urbană". Proiectul va fi implementat în perioada decembrie 2011-iulie 2012. Valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 7,2 mil. lei (circa 1,7 mil. euro)

Investiţia vizează creşterea atractivităţii spaţiilor publice si îmbunătăţirea gradului de confort urban în municipiul Deva, odată cu reabilitarea şi modernizarea pieţei Victoriei. Proiectul presupune o nouă configurare a pieţei în vederea obţinerii unui spaţiu personalizat al clădirii casei de cultură, o fântână arteziană, crearea de noi spaţii verzi si amenajări peisagere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO