Companii

PwC şi D&B David şi Baias au asistat compania Public Power Corporation din Grecia în preluarea activelor din România ale grupului italian Enel

PwC şi D&B David şi Baias au asistat compania Public...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2023, 12:07 160

O echipă integrată de specialişti în tranzacţii ai PwC România şi Grecia şi avocaţi ai D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat compania greacă Public Power Corporation (PPC) în preluarea activelor de producţie, furnizare şi distribuţie de electricitate din România ale grupului italian Enel.

”Am dovedit încă o dată că echipa noastră integrată de tranzacţii poate oferi consiliere la cele mai înalte standarde în tranzacţii mari din domenii strategice şi puternic reglementate. Felicit pe toţi colegii implicaţi în acest proces pentru profesionalismul şi dedicarea de care au dat dovadă în acest proiect”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener Deals PwC România.

Experţii PwC şi D&B David şi Baias au oferit servicii de due diligence, consultanţă în materie de structurare fiscală şi sprijin în ceea ce priveşte aspectele financiare şi fiscale complexe ale documentelor tranzacţiei, precum şi consultanţă juridică de drept românesc.

”A fost o tranzacţie complexă, în care au fost implicaţi un număr mare de consultanţi ai PwC România şi avocaţii D&B, care au lucrat alături de colegii din PwC Grecia, dar şi de alte echipe de consultanţi internaţionali”, a declarat Ruxandra Târlescu, Partener PwC România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO