Companii

Qatar Airways turează motoarele avioanelor pe o nouă rută: Bucureşti - Sofia

Autor: Mirabela Tiron

30.08.2011, 00:00 80

Qatar Airways, compania aeriană naţională a statului Qatar şi una dintre cele mai mari din lume, va intra din 14 septembrie cu zboruri pe o nouă rută - Bucureşti-Sofia - după ce în ianuarie a trimis pe aeroportul din Otopeni un avion cu 144 de locuri pentru curse spre Doha.

Astfel, Bucureştiul va deveni punct de escală între Doha şi Sofia. Biletele se pot rezerva pentru călătorii începând cu 14 septembrie spre Sofia, preţul unui bilet dus-întors pe ruta Bucureşti-Doha începând de la 139 de euro, potrivit datelor de pe site-ul companiei aeriene.

Cursa spre Doha permite consolidarea legăturilor economice şi turistice cu Orientul Mijlociu şi chiar mai departe, cu regiunea Asia-Pacific.Pe această rută vor fi operate săptămânal patru zboruri. Şi compania aeriană de stat Tarom operează zboruri spre Sofia. Qatar Airways a transportat 14 milioane de pasageri pe cele 95 de rute din Europa, Africa, America de Sud, Asia şi Orientul Mijlociu în 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24