Companii

Radu Timiş scoate 200 de “căruţe vieneze” cu cârnaţi şi bere pe străzile din România - FOTO

Radu Timiş scoate 200 de “căruţe vieneze” cu cârnaţi şi bere pe străzile din România - GALERIE FOTO

Căruţe vieneze

Autor: Gabriel Razi

19.02.2012, 18:32 11944

Radu Timiş, proprietar al CrisTim, unul dintre cei mai puternici producători de mezeluri din România, investeşte 8 milioane de euro pentru achiziţia a 200 de "căruţe vieneze" prin intermediul cărora intenţionează să vândă cârnaţi şi bere. Primele şapte căruţe vor apărea pe străzile Capitalei începând cu luna martie.

"Căruţele vor fi branduite cu Matache Măcelaru şi le vom duce în toate zonele aglomerate. Am luat primele şapte căruţe şi în martie vom începe acest proiect", explică proprietarul CrisTim, un business care a încheiat anul trecut cu afaceri de aproximativ 80 milioane de euro.

Extinderea cu unităţi de retail mobile este singura de acest tip făcută de unul dintre primii zece producători de mezeluri şi marchează intrarea CrisTim pe o piaţă unde jocurile sunt făcute de giganţii americani McDonald's sau KFC dar şi de shaormerii. CrisTim a încheiat anul trecut cu afaceri de aproximativ 80 de milioane de euro, nivel similar cu cel din 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO