Companii

Raport national asupra starii de sanatate in 2002

13.02.2003, 00:00 21

Ministrul Sanatatii, Daniela Bartos a anuntat ca la inceputul lunii martie institutia pe care o conduce va prezenta un raport asupra starii de sanatate a roamnilor in anul 2002, acelasi termen fiind anuntat si pentru prezentarea noii organigrame a ministerului.Schimbari in organigrama ministerului s-au produs deja, prin numirea a doi noi secretari de stat.Astfel, au plecat de la MSF doctorul Radu Deac si Luminita Gheorghiu si au fost instalati doctorul Sorin Simion (foto) si colonelul George Pavelescu.
Doctorul Radu Deac, fost director al Institutului de Boli Cardio-Vasculare din Targu Mures, coordona in MSF activitatea de asistenta medicala (a ocupat aceasta functie dupa demisia doctorului Cezar Macarie), iar jurista Luminita Gheorghiu coordona relatia cu Parlamentul si Sindicatele.
Conferentiarul universitar dr. Sorin Simion este directorul Spitalului Clinic Colentina., iar colonelul George Pavelescu a fost seful serviciului resurse umane din Directia Medicala a MapN.
Din primele declaratii ale noilor secretari de stat rezulta ca prioritatile lor sunt eficientizarea activitatii ministerului si structurilor subordonate, extinderea parteneriatului public-privat la nivelul spitalelor judetene, noi abordari in privinta medicinei scolare, a cazurilor sociale, a consumului de droguri.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO