Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Familia Şfabu din Botoşani a ajuns la venituri de 1,3 mil. lei în 2018 cu brânzeturile Viofanny, plus 30%

În fabrică sunt procesate circa 5-6 tone de brânzeturi lunar, iar produsele sunt comercializate în judeţele Botoşani, Iaşi şi Suceava, în magazine de cartier

În fabrică sunt procesate circa 5-6 tone de brânzeturi lunar, iar produsele sunt comercializate în judeţele Botoşani, Iaşi şi Suceava, în magazine de cartier

Autor: Florentina Niţu

25.02.2019, 00:05 710

Compania Viofanny Lact Prodcom, în­fi­in­ţată în 2014 de soţii Ştefaniea şi Viorel Şfabu, a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 1,3 mil. lei, în creştere cu 30% faţă de anul pre­­­cedent, datorită creşterii numărului clien­ţilor şi implicit a producţiei de brân­ze­turi, care a fost de circa 70 de tone, potrivit repre­zen­­tanţilor companiei. În 2017, firma a avut venituri de 1 mil. lei, conform datelor de la Ministerul Finanţelor. 

„În anul 2018 am produs circa 70 tone de brânzeturi şi am ajuns la o cifră de afaceri de peste 1,3 mil. lei. Nu avem creşteri spectaculoase în ceea ce pri­veşte producţia sau vânzările, dar ele există, deoarece am mai câştigat câţiva cli­enţi, astfel că putem spune că a fost un an puţin mai bun decât 2017, menţinându-ne evo­luţia ascendentă“, spune Ştefaniea Şfabu, fon­datoarea brandului de brânzeturi Viofanny.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO