Retail&Agrobusiness

Ce se vinde cel mai bine in magazinul Ferrari din Bucuresti: Tricourile si machetele de masini

Ce se vinde cel mai bine in magazinul Ferrari din Bucuresti: Tricourile si machetele de masini
08.06.2010, 14:28 169

Cele mai bine vandute produse din cadrul Ferrari Store,magazinul in care se comercializeaza produse promotionale subbrandul constructorului italian, au fost tricourile pentru barbati(intre 100 si 250 lei), bicicletele pentru copii (intre 1.000 si2.000 lei), sepcile Ferrari (70-140 lei) si machetele modelelorFerrari (150-500 lei), potrivit oficialilor Forza Rossa.

Cel mai scump produs vandut in Ferrari Store este un Segway Ferrari(un scuter vertical cu motor electric), in valoare de aproape11.000 de euro, iar cele mai ieftine au fost caietele (3,9 lei) siposterele (15 lei).

"In acest an cele mai ridicate vanzari le-am inregistrat in martiesi cea mai slaba a fost ianuarie. In ceea ce priveste investitia,ne asteptam ca amortizarea investitiei in Ferrari Store din MonteCarlo sa fie mai rapida, in conditiile in care afluxul de turistisi vizitatori este foarte mare", a subliniat Camelia Bazac,actionar al Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piatalocala.

Reprezentantii Forza Rossa estimau la inceputul acestui an vanzaride 2 mil. euro pentru Ferrari Store in 2010, dupa ce in decembrie,prima luna de activitate, s-au inregistrat vanzari de peste 100.000de euro.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO