Retail&Agrobusiness

Numire cheie în boardul Carrefour România: Alina Gamauf, director de HR în cadrul companiei, preia conducerea departamentelor de Expansiune şi Property

Numire cheie în boardul Carrefour România: Alina...

Autor: Cristina Bellu

10.07.2023, 11:14 3391

Carrefour România anunţă că începând cu 1 iulie, Alina Gamauf, Membru al Comitetului Executiv al Carrefour România, responsabil al departamentelor de Resurse Umane, Corporate Affairs şi CSR, şi-a extins domeniul de activitate, preluând conducerea departamentelor de Expansiune şi Property. 

„Anul acesta vom continua un ritm de expansiune susţinut, în toate formatele. Abordăm expansiunea nu doar în mediul fizic, prin reţeaua noastră de magazine, ci şi în mediul online. Astfel, pentru a îndeplini viziunea noastră de omnicanalitate, avem nevoie atât de o strategie solidă de gestionare a activelor imobiliare şi a planului de expansiune, cât şi de o echipă puternică”, spune Julien Munch, CEO Carrefour România.

Alina Gamauf va gestiona activele imobiliare ale companiei alături de noua sa echipă formată din Mihai Tomescu, în calitate de Director Expansiune Hypermarket, precum şi de Bogdan Jigman, Director Property & Expansiune pentru formatele Market, Express, Supeco, dar şi Sediu şi Centre Logistice.

„În continuare, ne vom dedica obiectivului strategic al Carrefour România de a ajunge la cât mai mulţi clienţi, cu o gamă de produse diversificată, preponderent locală, încorporând în evoluţia de la tradiţionalul brick & mortar la o experienţă de retail modernă soluţii digitale şi servicii inovatoare”, spune Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

Alina Gamauf are peste 15 ani de experienţă în domeniul Resurselor Umane, atât la nivel local, cât şi internaţional, în ţări precum Austria, Germania şi Italia.

În ianuarie 2021, s-a alăturat echipei Carrefour România în calitate de Director Resurse Umane, iar pe durata mandatului său şi împreună cu echipa, a obţinut certificarea de Top Employer şi revalidarea certificării Standardului European şi Internaţional privind Egalitatea de Gen. În august 2021, Alina Gamauf a preluat echipele de CSR şi Public Affairs, alături de care a implementat o multitudine de proiecte cu impact durabil în comunitate, precum şi la nivelul organizaţiei.

Carrefour a obţinut local în 2022 vânzări cu TVA de 2,6 mld. euro. Businessul a crescut like for like (fără a ţine cont de expansiune) cu 9% în România anul trecut, acesta fiind al doilea cel mai bun ritm din Europa, după cel din Polonia. Compania are local circa 400 de magazine sub mai multe formate, precum hipermarketuri, supermarketuri, proximitate şi discount. Acestora li se adaugă operaţiunile online, şi o echipă formată din peste 15.000 de angajaţi.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO