Producătorul apei Calipso merge spre afaceri de 75 mil. lei după o creştere de 18% în S1

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 aug 2018 Autor: Cristina Bellu

Producătorul apei Calipso şi-a crescut veniturile cu 18% în primele şase luni ale anului faţă de perioada similară a anului trecut, avansul obţinut datorându-se investiţiilor de peste 10 mil. euro din ultimii doi ani în echipamente, tehnologii şi sisteme certificate internaţional. Dacă avansul se va menţine şi în a doua parte a anului, businessul ar putea ajunge la circa 75 mil. lei, potrivit calculelor ZF.

„Creştem organic şi natural. Am pus accent pe reducerea amprentei de car­bon şi am investit în tehnologii noi de am­balare care reduc consumul de plastic cu 60 de tone anual“, declară Daci­ana Siderache, directorul general al Apa Calipso.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Calipso
, apa
, crestere
, producator
, afaceri
, avans
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide