Retail&Agrobusiness

Revetas Capital, proprietarul parcului Vitantis din Capitală, închide galeria comercială după trei ani de administrare

Revetas Capital, proprietarul parcului Vitantis din...

Autor: Cristina Bellu

08.01.2018, 12:47 371

Revetas Capital, fondul de investiţii fondat şi administrat de brokerul imobiliar Eric Assimakopoulos, care a achiziţionat în 2014 parcul comercial Vitantis Shopping Center într-o tranzacţie de circa 26 mil. euro, a anunţat că va închide galeria comercială, aceasta urmând să treacă printr-o restructurare substanţială, inclusiv o reconversie parţială a utilizării actuale.

Decizia vine ca reacţie la schimbările consistente survenite  în mediul micro si macro de retail, cât şi la impactul comerţului online asupra comportamentului de cumpărare din întreaga industrie.

“O abordare inovativă şi proactivă este esenţială în raport cu viitorul centrului ale cărui potenţial şi valoare pe piaţă sunt indiscutabile. Revetas se va concentra pe elaborarea unei strategii integrate de repoziţionare a proprietăţii, fapt ce nu exclude opţiunea unei reconversii. ”, explică Radu Boitan, Directorul de Investiţii al Revetas.

Centrul a fost inaugurat în Septembrie 2008 şi a reprezentat, la momentul respectiv, cel mai mare proiect de retail din Bucureşti, având peste 36.000 metri pătraţi de suprafaţă închiriabilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO