Retail&Agrobusiness

Tecar şi-a majorat vânzările cu 5% la fabrica de hârtie din Alba

Ioan Tecar

Ioan Tecar

Autor: Laurentiu Cotu

13.10.2014, 00:05 89
Producătorul de articole din hârtie Pehart Tec din Petreşti, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri Ioan Tecar, a realizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 188,7 mil. lei (aproape 42,5 mil. euro), în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ritm care ar trebui păstrat pentru tot anul.
 
„În acest an ne-am axat, în principal, pe consolidarea poziţiei companiei pe piaţă, având în vedere trendul crescător al mărcilor private existente în reţelele de magazine şi diversitatea acestora. Din acest motiv, am încercat să creştem notorietatea mărcilor proprii, fapt care a dus implicit şi la creşterea vânzărilor“, a declarat Ioan Tecar, proprietarul grupului MG-Tec, din care face parte şi producătorul de hârtie Pehart Tec.
 
În urma investiţiilor derulate până în prezent, capacitatea de producţie a fabricii Pehart Tec din judeţul Alba a crescut cu aproximativ 30%. Pe piaţa internă produsele companiei Pehart Tec ajung în marile lanţuri de magazine (Lidl, Auchan, Profi, Metro, Cora) sau sunt comercializate prin intermediul distribuitorilor. Exporturile se realizează în Grecia, Ungaria, Bulgaria, Germania şi Serbia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO