ZF Live: Florin Căpăţână, director relaţii instituţionale la Carrefour: Dacă aş fi ministrul mediului, aş aduna toţi jucătorii la masă pentru a realiza o economie circulară

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 iun 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

„Statul trebuie să adopte mai multe metode coercitive pentru a se recicla şi pentru ca oamenii să nu mai arunce deşeuri pe jos“, a spus Florin Căpăţână, director relaţii instituţionale al Carre­four, în cadrul emisiunii de business ZF Live. „Dacă aş fi ministrul mediului, aş aduna toţi jucătorii la masă pentru a realiza o economie circulară.“

Florin Căpăţână, director de relaţii instituţionale din cadrul Carrefour, al doilea cel mai mare retailer de pe piaţa din România, propune două metode pentru a opri poluarea deşeurilor. Una dintre aceste metode ar fi aplicarea amenzilor, precum se întâmplă în străinătate, iar a doua soluţie este ca la fiecare scară de bloc să existe depozite pentru diferitele deşeuri menajere, iar ADP-ul sau autorităţile locale să le ridice şi să le recicleze.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
carrefour
, director
, relatii
, circulara
, economie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide